Gosterilen Sayfa : 19/26
Toplam Kayıt : 252
Listelenen Statü :



heeey millet nasıl gidiyor. geçmiş olsun arkadaşlar hepimize. sana ayrıca GEÇMİŞ olsun deniz. her ne kadar söz dinlemez bi insan idiysende cezanı çektin. aytı seninle hergün görüşüyoz hemen hemen seni sormama gerek yok. lan demon senden naber. heralde okumuşluğu vardır.:)) neyse herkesi bilakis ayrı ayrı öpüyorum canlarım. bye
Deniz : Loo ismail, koskoca forum sayfasını görmeyip bu msg i bizeulasin kısmına yazmayı becerebilen tek insan olarak seni kutluyorum :)) ama merak etme ben hatanı telafi ettim ve bu msgı forum kısmına ekledim canım :)

Kayseri -

heheeyt be tertiplerime bak, bakamıyom kime görünmüyo. neyse deniz saol güzel bir çalışma ama grubun sayfası iin renk seçimini geçirmiş olduğun disko günlerine veriyorum. aslında alt yapıyı eminim askerdeyken nette olduğun günlerde yapmışındır. bu arada millet askerlik gerçekten sizlerle güzeldi arkadaşlar.herkesle en yakın zamanda görüşmek üzere byee...

Turkiye - 03131313131

gerçek insanların dünyasına hoş geldin MÜEBBET KUŞU bizler dışarıda çok eğlendik sen hapisteyken naber

İSTANBUL - 05422506172

oglum guzel olmus da bu mailgroup ne demek ya ne işe yarar hiç sormadim, bilgilendir beni ya,sana zahmet
Deniz : seni bilgilendirmeye gerek varsa işimiz iş be kardeşim ...

aydin - 05333592309

Selam, Evet sonunda ISTANBUL dayım ! , 11 gün 11 gece :) Ege Ordusu Ceza ve Tutukevin de kaldıktan sonra rüya gibi geliyor burada olmak :)) desemde, orada günlerim kötü geçmedi ( en azından cezalılar içinde en rahat bendim ) , yazıcı yaptılar beni zaten sürekli bilgisayar başındaydım, herneyse, telefonum aynı, zaten yakın zamanda istanbul da gorusuruz buyuk ihtimal hep beraber. ben mail grubunu kurdum varsa eksik arkadaslar onlarıda ekleyelim.

İstanbul -

deniz sana en kolay ulaşabileceğim yer sanırım burasıdır. arkadaşım geçmiş olsun sonunda tekrar görüşebileceğimizi öğrenmiş olmak beni gerçekten çok mutlu etti. disko olayı umarım çok kötü geçmemiştir. yakında görüşmek ümidiyle tel numaran değişmediyse zaten seni arayacağım kendine iyi bak.

-

ya nasıl yani salı gunu orda olamama ihtimali de mi var nerde olcak peki?o zaman ben sali gunu ariyim seni,senden haber alim!dedigin gibi muhteşem olur umarim..gorusmek uzereeeee..:)

ist. -

bahar, sana cok tesekkur, salı gunu galiba izmire gidecegim ve denizi görecegim (hala oradaysa tabi) aklinda olsun her sey bitince herkes cok mutlu olacak, donusumuz muhtesem olacak :)

aydın - 05333592309

az kaldi sirinimmmmm..herseyy yolundadir umarimmmm..

ist. -

bu arada gecmis solsun serdar, yada hayirli olsun,gozun aydin ne denirse..:) bende denizin gittigini dun tesadufen ogrendim,bi baskasindan yani:( neyse bi an once bitsin gecsin şu 10gun..gorusmek uzereeeeee..hoscakalllll!:)

-

<<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   >>
[ 19 ]